Selecteer een pagina

Keukens
op maat

Wij bieden professioneel ontwerp en uitvoering afgestemd op jouw behoeften. Dien een aanvraag in en onze experts zullen ervoor zorgen dat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt!

Vertrouw op onze ervaring

Handmatig gemonteerd

Iedere keuken wordt handmatig gemonteerd door onze ervaren specialisten, met aandacht voor de hoogste kwaliteit en precisie in uitvoering.

Geavanceerde CNC-bewerking

Onze keukens worden geproduceerd met behulp van geavanceerde CNC-technologieën, wat een perfecte afwerking en precisie van elk detail garandeert.

Ervaren monteurs

Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele installatie van keukens, met aandacht voor elk detail en de hoogste kwaliteit in uitvoering.

Ontwerp

Wij creëren keukens die voldoen aan de individuele behoeften en verwachtingen van de klant, door ons aan te passen aan hun voorkeuren en levensstijl.

Kleurenselectie

Wij bieden een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen om de keuken aan te passen aan jouw smaak en interieurstijl.

Individuele oplossingen

Wij creëren keukens volgens de individuele behoeften van de klant, met aanbieding van op maat gemaakte oplossingen die aan alle verwachtingen voldoen.

Wat doen wij?

Wij houden ons bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van keukens, ook op maat gemaakt, aangepast aan jouw behoeften en verwachtingen. Ons aanbod combineert hoogwaardige materialen, precisie in uitvoering en een individuele benadering van elke klant. Ontdek hoe we jouw keuken uniek kunnen maken!

Inspiratie galerij

Projecten

Klanten

Realisaties

Inspiratie galerij

Projecten

Klanten

Realisaties

Klantenbeoordelingen

Professionaliteit in elk opzicht! Onze nieuwe keuken ziet er precies uit zoals we hadden gehoopt. Ik raad het ten zeerste aan!

Wij zijn zeer tevreden. Het keukenontwerp is afgestemd op onze behoeften en de installatie verliep vlot en probleemloos.


Fantastische klantenservice en hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze nieuwe keuken is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Bedankt!

Wij werken samen met

Wij werken samen met de beste producenten en bedrijven om onze klanten de hoogste kwaliteit en diversiteit aan producten te bieden. Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde merken kunnen we een breed scala aan materialen en ontwerpoplossingen aanbieden. Onze partnerschappen zorgen ervoor dat elk project dat we uitvoeren gebaseerd is op producten van topkwaliteit en de nieuwste technologische oplossingen.

Ontdek het kleurenpalet

Wij bieden een breed scala aan kleuren en texturen voor de afwerking van fronten en werkbladen, om aan elke smaak en interieurstijl te voldoen. Beschikbare opties omvatten matte en glanzende oppervlakken, natuurlijk hout en moderne hoogwaardige materialen. Vind de perfecte afwerking voor jouw keuken!

Neem contact met ons op

8 + 11 =

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

Bedrijfsadres

De Veldoven 45, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

pl_PLPolski