Selecteer een pagina

Over ons bedrijf

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige keukens en het leveren van complete keukenapparatuur. Daarnaast verzorgen wij ook bouwprojecten met betrekking tot de inrichting ervan.

Traditie en ervaring

Met plezier presenteren wij ons bedrijf, dat al 25 jaar gespecialiseerd is in het ontwerp en de installatie van keukens in Nederland. Wij zijn een team van ervaren professionals die van hun werk houden en met passie unieke keukenruimtes creëren. Ons bedrijf onderscheidt zich niet alleen door jarenlange ervaring, maar ook door een individuele benadering van elke klant en aandacht voor elk detail.

Onze belangrijkste prioriteit is het vervullen van de verwachtingen van onze klanten door hoogwaardige montage- en ontwerpdiensten voor keukens aan te bieden. Dankzij onze ervaring en creativiteit kunnen we keukens creëren die niet alleen indruk maken met hun uiterlijk, maar ook functioneel zijn en zijn afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Elk project behandelen we individueel, waarbij we proberen het aan te passen aan de voorkeuren, levensstijl en budget van onze klanten.

Onze specialisten monteren niet alleen keukens, maar helpen ook onze klanten bij het ontwerpproces door te adviseren over de beste oplossingen. Dankzij onze betrokkenheid en professionaliteit kunt u erop vertrouwen dat uw keuken niet alleen mooi zal zijn, maar ook functioneel en aangepast aan uw behoeften. Neem contact met ons op en samen zullen we een droomkeuken creëren waarin u elke dag plezierig kunt doorbrengen.

Leer ons team kennen

Een team van ervaren specialisten, klaar om jouw dromen van de perfecte keuken waar te maken! Geef ons de kans om voor jou een ruimte te creëren waarin koken een waar genot wordt.

Jelmer Lodder

Eigenaar

Ik zorg ervoor dat ons team soepel en harmonieus werkt onder alle omstandigheden. Ik zal graag voor jouw droomkeuken zorgen!

Shirley Nedermeijer

Planner

Ik plan de werkzaamheden van bestelling tot plaatsing en houd hierbij contact met de klanten. Met veel plezier help ik je graag jouw droomkeuken te realiseren!

Kacper Maciaga

Handelaar / Ontwerper

 

Telefoon

+31 (0)681 309 082

E-mailadres

kacper@monteckeukens.nl

Shirley Nedermeijer

Planner

 

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

F. van Ginneken

Montageafdeling

 

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

M. Behesthy

Afdeling Huishoudelijke apparaten

 

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

Zoek je werk? Sluit je bij ons aan

We zijn op zoek naar mensen voor productie, montage, evenals ontwerp en installatie van keukens. Als je van handenarbeid houdt en ontwerptalent hebt, stuur dan vandaag nog een vraag naar ons team!

Neem contact met ons op

2 + 1 =

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

Bedrijfsadres

De Veldoven 45, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

pl_PLPolski