Selecteer een pagina

Hoofdkantoor

De Veldoven 45, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

Contacteer ons

10 + 5 =

Ben je een projectontwikkelaar?

We zijn klaar om uw partner te worden in de realisatie van grote woningprojecten. Onze ervaring in het ontwerpen en installeren van keukens stelt u in staat om toekomstige bewoners niet alleen functionele, maar ook esthetische interieurs te bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod voor projectontwikkelaars.

Jelmer Lodder

Eigenaar

 

Telefoon

+31 (0)78 681 29 34

E-mailadres

info@monteckeukens.nl

Veelgestelde vragen

Bieden jullie op maat gemaakte keukens aan?

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte keukens. Ons team werkt met u samen in elke fase, van de eerste consultatie, via het ontwerp, tot de uiteindelijke installatie, om een keuken te creëren die perfect past bij uw ruimte en levensstijl.

Hoe ziet het ontwerpproces van een keuken eruit?

Het ontwerpproces begint met een consultatie, waarbij we uw behoeften en voorkeuren bespreken. Vervolgens bereidt ons team een ontwerp voor, dat wordt aangepast totdat de klant volledig tevreden is.

Hoe lang duurt het installatieproces van de keuken?

De installatietijd van een keuken hangt af van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Standaard duurt dit van enkele dagen tot twee weken. Elk project is echter anders, dus de exacte tijd wordt individueel met de klant vastgesteld.

Houden jullie je ook bezig met het demonteren van de oude keuken?

Ja, wij zorgen voor de volledige demontage van de oude keuken en de voorbereiding van de ruimte voor de installatie van de nieuwe keuken. Ons ervaren team zorgt voor een professionele en probleemloze vervanging van uw keuken, zodat u optimaal van uw nieuwe keuken kunt genieten.

Welke materialen zijn beschikbaar om uit te kiezen?

Wij bieden een ruime keuze aan hoogwaardige materialen voor keukens, waaronder hout, laminaten, steen, glas, roestvrij staal en composietmaterialen. Elk van deze materialen heeft zijn unieke eigenschappen en voordelen, daarom helpen onze specialisten u de beste keuze te maken.

Kan ik voorafgaand aan de bestelling monsters van de materialen bekijken?

Ja, onze ontwerper zal monsters van materialen meenemen naar de afspraak, zodat u ze kunt bekijken en aanraken, wat het kiezen van de juiste materialen vergemakkelijkt. Bovendien kunt u het volledige aanbod van materialen bekijken op onze website in de subpagina “Aanbod”.

Biedt u hulp bij het kiezen van huishoudelijke apparaten aan?

Ja, onze specialisten kunnen advies geven over het kiezen van de juiste huishoudelijke apparaten die perfect passen bij uw nieuwe keuken. We hebben een breed scala aan huishoudelijke apparaten van gerenommeerde merken die zijn afgestemd op uw behoeften.

Natuurlijk, kunt u een offerte krijgen voordat u besluit tot installatie?

Ja, natuurlijk! Wij bieden gratis consultaties en voorlopige offertes aan, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de beste oplossing die past bij uw behoeften en budget, met transparantie en duidelijkheid in elke offerte.

Doen jullie bestellingen buiten jullie standaard werkgebied?

Ja, wij verwerken ook bestellingen buiten ons standaard werkgebied. We bieden de mogelijkheid om naar elke locatie te verzenden, maar dit kan extra kosten met zich meebrengen voor transport en logistiek, afhankelijk van de afstand en de leveringslocatie.

Kan ik eerdere projecten van jullie bekijken?

Ja, we kunnen foto’s van onze eerdere projecten beschikbaar stellen, zodat u ons eerdere werk kunt bekijken. We kunnen de foto’s per e-mail verzenden of ze tonen tijdens een directe consultatie met ons ontwerpteam.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijvingen, creditcards en contante betalingen. Details over de betaling worden individueel overeengekomen bij het ondertekenen van het contract, om onze klanten gemak en flexibiliteit te bieden in het betalingsproces.

Kan ik rekenen op garantie op de gemaakte keuken?

Ja, wij bieden garantie op al onze producten en montage services. Details over de garantie worden individueel besproken bij het ondertekenen van het contract. Dankzij onze garantie kunt u er zeker van zijn dat uw keuken beschermd is, wat u gemoedsrust en zekerheid geeft.

pl_PLPolski